Tilslut og Profit videresalg rettigheder strategier, som du kan bruge i dag til at øge din indkomst

Hvis du? ve nogensinde gået gennem processen med at skabe din egen info-produkt eller software, så ved du, at mens der er overskud involveret, det kan være en energisk og tidskrævende proces. Jeg siger altid det? s god til dine egne produkter, men de bør anvendes i forbindelse med videresalg rettigheder produkter? ikke i stedet for dem.
Det gode ved at få fat i en god videresalg rettigheder produktet er, at du faktisk har betalt for nogle en til forskning og skrive en (forhåbentlig) killer produkt? Det betyder normalt du får salgs-sider og grafik også. Foretage nogle justeringer til salg sider, tilføje i din egen bonusser og hey presto du? re klar til at begynde at acceptere ordrer ind på din paypal konto.
Så hvad er den nederste linje, skal implementere taktik, som du skal bruge til at maksimere din indtjening med videresalg rettigheder? Der er et par af disse, men først og fremmest det? s ligesom den gamle internet marketing ordsprog siger?? guld er i listen?! Måske du? ve hørt gurus taler om det (godt hvad mere bevis vil du derefter)? Du skal bygge, vedligeholde og tilfredsstille din egen liste over nyhedsbrev abonnenter. Se, er liste bygning strategier emner af mange en bog men der er måder, hvorpå du kan gå om det hurtigt. Du udnytte styrken af eBay til at opbygge din liste? Har du en PPC kampagne set-up til at fange flere perspektiver (blot tilbyde dem en høj kvalitet freebie)? Listen bygning skal ses som et langsigtet engagement? Don? t forvente at have 10.000 abonnenter i et par uger? det gør ikke? t arbejde på måde for nybegyndere (medmindre du? re villig til at betale top dollar for kvalitet fører). Husk at som hvert nyt navn popper ind i din liste der? s en potentielle fremtidige strøm af indtægter.
Hvis du? ve læse mine andre artikler om profiterer med videresalg rettigheder derefter du allerede ved, at en strategi, som jeg sats temmelig meget er at udvikle din egen? unikke salgsargument? ? eller i enkle vendinger,? at være anderledes?. Du skal gøre dette, fordi i videresalg rettigheder spil du? re salg det samme produkt som næsten alle andre. Den samme PDF-dokument. Den samme salg side. Den samme grafik. Hvorfor skal kunden vælge dig over anden fyr? På grund af dit unikke salgsargument. Du? re vil være anderledes ved at tilføje din egen bonusser (måske en? s du? ve skabt dig selv). Du? re igangværende hen til tweak den salg side, således at kopien er mere magtfulde? mere overbevisende at udsigten. Du kan selv score et A + i min bog hvis du re-designe ecover og bannere. Hey, det? s næsten ligesom det? s din egen unikke produkt, som ingen andre har. Det skaber et helvede af en masse af opfattede værdi i din udsigt sind? og hvis du kan gøre at du? ll gøre salget.
Her? s en anden killer strategi, at meget få mennesker bruge? bruge joint ventures med folk, der har betydelige lister. Nu ved jeg hvad du? re tænkning? det? s svært at gøre en JV et videresalg rettigheder produktet. At isn? t virkelig sandt og jeg? ll fortælle dig, hvordan du kan JV med den største af dem. Først skal du sørge for et ægte kvalitetsprodukt? og det er relativt nyt og om muligt? i vogue?. Næste, lægge op den opfattede værdi ved at tilføje så mange relevante bonusser, som du kan finde. Virkelig gå nødder her? gør det ti eller flere. Derefter redesign salg side? gør det meget bedre end oprindelige. Derefter tilbyde det til joint venture-partnere, der kan være interesserede i at fremme det sammen med dig. Don? t bekymre dig om at tage en mindre Kommission? tilbyde dem 60% eller mere? Husk at en god JV vil sætte dit tilbud foran tusinder og bortset fra ordrerne du? ll generere du? re også bygge din liste med betalende kunder.
Vi? ve dækket meget af jorden i dag i en kort tid, men jeg? d gerne efterlade dig med en endelige strategi? artikler. Selv hvis du? har hørt det før, er du gør det så meget som du bør være? Du kan piske op en god kvalitet artikel i under en time og indsende det til bogstaveligt talt hundredvis af websteder. Viral markedsføring på det? s bedste og stort set fri for. Artikler kan medføre en masse trafik til dig, forudsat at du har skrevet en informativ, underholdende stykke (aldrig nogensinde bare skrive en artikel, der er en hybrid af din salg side? det vandt? t plukkes op og vil hæmme din fremtidige bestræbelser på at få offentliggjort).
Hvad du? ve læse ovenfor er en grundlæggende blue-print for efterfølgende med videresalg rettigheder produkter. Husk, at Rom ikke blev bygget på én dag? holde orden på din virksomhed, holde gør de rigtige ting og over tid vil du blive belønnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.