Iværksættere gå virtuelle!

Med den massive eksplosion af nystartede virksomheder og hjem virksomheder udvikle, vil du få svært ved at ikke kender nogen gå ned den entrepreneurielle rute. I dag kan du set-up shop og begynde at handle i løbet af få dage, og det foretrukne valg for neo iværksætter er en tjeneste kaldet virtuelle kontorer.
Jeg mig selv køre og drive et virtuelt kontor selskab baseret i det centrale London og har skrevet denne korte redaktionelle for at uddanne dig i at vælge den rigtige leverandør og forhåbentlig bidrage til at undgå faldgruberne i denne relativt mættet marked, så lad os begynde.
For dem bekendt med udtrykket “Virtuelle kontor”, lad mig give dig nogle overbærenhed.
Et virtuelt kontor er en virksomhedsplacering, simuleret af telekommunikation og overnatning adresse agenter. De centrale tjenester, selv er bedre kendt som “Telefonpasning” og “Mail Forwarding” løsninger henholdsvis, som tilbydes af mange firmaer rundt omkring i verden.
Dens formål er udbredt, men mere end de fleste, det er brugt af hjemmearbejdere, små virksomheder og start-up organisationer, søger for at give deres virksomhed at “big business” billede.
Lad os starte med telekommunikation “Telefonpasning” løsning. Ved underskrivelsen for denne service, får du tildelt et telefonnummer til hvor nogen numre, vil blive mødt af en receptionist, der besvarer opkald i dit firmanavn.
Det niveau af detaljer, og jeg mener “hvor godt receptionister ved din business” er selskabet du tilmelder, og selvfølgelig, mængden penge du betaler. Typisk, omkostningerne varierer fra mellem £40 og £120 pr. måned og i de fleste tilfælde, også bære “pr. besked gebyrer”, så sørg for at du kender hele historien.
Det er ikke til at sige, at betale mere får du en bedre service, er der virksomheder derude, der tilbyder et fantastisk niveau af professionalisme på den lavere ende prisklasse og visa versa.
Gjort på den rigtige måde, er det en fantastisk service, der kan virkelig drive ned generalomkostninger af en organisation, der ville være bedre egnet, subsidiere omkostningerne ved en receptionister fuldtidsbeskæftigelse, og sætte kapitalen bedre.
Lad os flytte over på den anden kerne service tilbød af virtuelt kontor udbydere, bolig adresse eller “Mail Forwarding” service. Denne service tilbyder sine kunder en adresse (som typisk er en prestigefyldt beliggenhed) for deres korrespondenter skal leveres til. De fleste udbydere tillade deres mail til at blive afhentet og/eller få det sendt til alle adresser worldwide. I praksis, hvad dette tilbyder dig er en handel adresse, som tillader dig at arbejde på farten eller derhjemme, opretholde et niveau af professionalisme tilknyttet etablerede virksomheder, der har kontorer i prime steder.
Omkostninger spænder fra £20 til 100 £ pr måned og i de fleste tilfælde også opkræve en form for ekspeditionsgebyr for posten, hvis det bliver sendt.
Typiske spørgsmål du bør spørge er; er placeringen tilbyder mødelokaler? Tillader de, at lokationen skal bruges som en registreret kontoradresse og tillades pakker på placeringen? Disse er alle ekstra services som nogle, men ikke alle udbydere tilbyder.
Jeg må imidlertid advare dig, tilmelde disse tjenester kræver omfattende forskning, så gør dit hjemmearbejde! Stille spørgsmål og lade disse virtuelle kontor udbydere bevise, at de kan være overladt til at håndtere dine opkald og e-mail på vegne af din organisation. Den sidste ting du behøver er en callcenter (dette er, hvor din virtuelle receptionister vil være baseret) ikke besvare opkald korrekt, eller værre! Ikke besvare dit opkald på alle!
Spørg, hvis du kan besøge deres placering. Hvis ikke, så hvorfor ikke og de skjuler noget? Du ikke vil være fortalt af en af dine kunder, at de har bestået af dit kontor, (det er faktisk hvad din adresse vil være), og det ikke var op til bunden.
Det er en kendsgerning, at jo mere personlige virksomheden er til klienterne, jo bedre service. Virksomheder, der tilbyder ingen kommunikation, især på et område som dette, vil aldrig være i stand til at tilbyde en personlig service, og lad os være ærlige, de er den første anløbshavn mellem dig og din klient, og det virkelig får ikke mere personligt end.
Afslutningsvis, at få en virtuel Office er en fantastisk måde at hurtigt oprette dig selv som en professionel virksomhed og hjælper virksomheden opfattes som en organisation, der kan gøre virksomheden.
Med sådan en aggressiv marked, priserne skal være overkommelige og serviceniveau skal være spot på.
Om dit arbejde fra hjemmet eller bare starter op, nu mere end nogensinde, er et godt tidspunkt at gå Virtual!
Administrerende direktør
Byen Office

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.